Place de Bleu Shop

Nyheder

28. Apr. 2015

Husk Mors dag

Søndag den 10. maj er det mors dag og hvad glæder mon en mor mere end noget blødt, smukt og håndlavet?

Vi giver 20% på alle gaver til Mor, indtast blot rabatkoden "Moder" ved checkout. Tilbuddet gælder indtil 10. maj 2015 kl. 24.00.

25. Mar. 2015

Place de Bleu laver bæredygtig særkollektion til IKEA//UNIQUE COLLABORATION WITH IKEA

  

Det er med stolthed at vi nu endelig kan løfte sløret for et spændende nyt samarbejde med IKEA.
Den 27. marts 2015 lancerer IKEA Tåstrup pudekollektionen VIBRERA, en sær-kollektion af 2.000 festlige, farverige og legesyge håndsyede puder og hynder.
Kollektionen er resultat af et tæt samarbejde mellem IKEA og Place de Bleu og er kommet i stand fordi møbelgiganten havde et stærkt ønske om at udnytte deres resttekstiler og udvikle en mere cirkulær økonomi. Og når det kommer til rest-tekstiler ja så er Place de Bleu, som bekendt, på hjemmebane. Vi gør det i eget navn med resttekstiler fra Kvadrat, og vi har tidligere hjulpet Nørgaard på Strøget med at skabe tæpper af rester fra deres ikoniske T-shirts. Derfor tog vi gladeligt imod udfordringen fra IKEA, der nu resulterer i de første 2.000 puder.
Det legende udtryksfulde og unikke håndsyede patchwork er et af Place de Bleu’s kendetegn. Men Vibrera-puderne er ikke traditionelle Place de Bleu puder, det er først og fremmest IKEA-puder.
VIBRERA er nemlig skabt af rester fra Ikea’s farverige metervarer, der i Place de Bleu-syerskernes kyndige hænder har fået nyt liv som 5 forskellige typer hynder og puder.
Sær-kollektionen kommer til salg i varehuset i Tåstrup i en begrænset periode, fra fredag den 27. marts kl. 10.00 og så længe lager haves.
Der er indtil videre kun produceret i alt 2.000 puder, 400 af hvert design, og når puderne er solgt, ja så er de væk. Så det gælder om at være hurtig hvis man vil have fingre i et unikt IKEA/Place de Bleu-design.

 

Læs mere om samarbejdet her.

----------------------------------------------

 

When Place de Bleu was approached by IKEA in 2014 with the intention of using their residual textiles to create new products, the idea was to create a line of limited edition products for kids and playful grown ups. The resulting limited-edition collection VIBRERA is available in IKEA Taastrup from March 27.2015 and only for a limited time. Don’t miss it - when it’s gone it’s gone.

Place de Bleu was an obvious choice for a partner for IKEA as we specialize in surplus textiles, but this supplier-collaboration with a social entrepreneur is quite unique and the first of its kind for IKEA global. Here at Place de Bleu we are really proud of this collaboration and we are happy to say that we have other very exciting and fun projects on the way together with IKEA.

 

 

28. Apr. 2014

Indkaldelse til Generalforsamling i Foreningen Qaravane, 14. marts 2016

Kære medlemmer og øvrige interesserede

Foreningen Qaravane indkalder til Generalforsamling mandag den 14. marts 2016 kl. 18.00 til 20.00 i lokalerne hos Place de Bleu, Rentemestervej 80, 2400 København NV.

 Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Formandens beretning
  3. Godkendelse af revideret årsregnskab/årsrapport og fremlæggelse af budget
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Fastsættelse af kontingent
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  7. Valg af 2 suppleanter
  8. Valg af revisor
  9. Eventuelt

 

Vel mødt.

05. Feb. 2015

VALENTINES GIFTS TO ALL

We are celebrating love and offers you all a 15% discount in our webshop. Just add the code: 15 at checkout.

31. Oct. 2014

Kimonoer for SaksPotts

 

I efteråret 2014 har vi syet kimonoer for det hypede unge danske modebrand Saks Potts

 

                                  

  

 

Nyhedsbreve

Kollektioner og Udgivelser

Se Place de Bleus
tidligere kollektioner
og kataloger hos

issuu.com

Adresse

PLACE DE BLEU

Systue & Showroom
Rentemestervej 80
2400 København NV

info@placedebleu.dk
Tlf. 51 37 00 60