Nyheder

21. Dec. 2013

Samarbejde med NØRGAARD på Strøget

Place de Bleu har netop i samarbejde med NØRGAARD på Strøget skabt en række unikke vatterede tæpper. Tæpperne er syet af resterne fra produktionen af NØRGAARDS ikoniske stribede t-shirts. Tæpperne forhandles eksklusivt hos NØRGAARD, Amagertorv 13, 1160 København.  

10. Dec. 2013

Giv et Place de Bleu gavekort

Er du ikke helt sikker på hvad veninden, familien eller vennerne ønsker sig? Giv dem muligheden for selv at vælge deres gave med et fint Place de Bleu gavekort.

Place de Bleu gavekortet findes online med fire forskellige beløbsrammer fra 500-3000 DKK.

Fragten er gratis, til enten dig eller modtageren, smukt indpakket naturligvis.

 

 

28. Nov. 2012

Place de Bleu nomineret som årets arbejdsplads

Place de Bleu er nomineret til Integrationspriserne 2012 i kategorien Årets arbejdsplads. Hurra! Vi er meget glade for og stolte af den anerkendelse af Place de Bleu som ligger i nomineringen. Samtidig giver det også anledning til refleksion, når man modtager en nominering som denne. For nok er vi nogen, som i sin tid har skabt rammerne om Place de Bleu, men det interessante er jo, at Place de Bleu absolut ingenting ville være uden disse skønne dygtige kvinder fra alverdens lande. 

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup siger i pressemeddelelsen

”Det er et stærkt felt af nominerede til dette års Integrationspris. Kendetegnende ved dem er at de arbejder med et positivt fokus på muligheder, talenter og evnen til at tænke nyt. Hvad enten de arbejder professionelt eller frivilligt gør de en vigtig forskel og skaber gode resultater. Jeg ser frem til at være med til at hylde dem ved prisoverrækkelsen.”

Selve prisoverækkelsen finder sted mandag den 3. december i Bremen Teater. 
Ønsk os held og lykke:-)

28. Aug. 2012

Place de Bleu med i Danish Crafts Collection 16

Place de Bleu er stolte af at være med i Danish Crafts Collection 16, som bliver vist frem i Paris på messen Maison et Objet fra fredag 7. september til tirsdag 11. september 2012. Se hele kollektionen her. 

Place de Bleus bidrag er Collection Mosaic, der består af en puf og 4 puder, som alle er inspireret af marokkanske mosaikgulve, er syet i lækre kvalitetstekstiler fra Kvadrat as og selvfølgelig 'handmade in Copenhagen' af vores dygtige syersker.

 
På billedet ses et par af puderne og vores puf, som er med Collection Mosaics. Billedet er taget af Jakob Kirk hos Republic of Fritz Hansen.

04. Nov. 2011

Place de Bleu på film


Butik og systue på Blågårds Plads fra factoryfilm.dk på Vimeo.

Nyhedsbreve

dbsd nb