Place de Bleu Shop

Nyheder

25. Mar. 2015

Place de Bleu laver bæredygtig særkollektion til IKEA//UNIQUE COLLABORATION WITH IKEA

  

Det er med stolthed at vi nu endelig kan løfte sløret for et spændende nyt samarbejde med IKEA.
Den 27. marts 2015 lancerer IKEA Tåstrup pudekollektionen VIBRERA, en sær-kollektion af 2.000 festlige, farverige og legesyge håndsyede puder og hynder.
Kollektionen er resultat af et tæt samarbejde mellem IKEA og Place de Bleu og er kommet i stand fordi møbelgiganten havde et stærkt ønske om at udnytte deres resttekstiler og udvikle en mere cirkulær økonomi. Og når det kommer til rest-tekstiler ja så er Place de Bleu, som bekendt, på hjemmebane. Vi gør det i eget navn med resttekstiler fra Kvadrat, og vi har tidligere hjulpet Nørgaard på Strøget med at skabe tæpper af rester fra deres ikoniske T-shirts. Derfor tog vi gladeligt imod udfordringen fra IKEA, der nu resulterer i de første 2.000 puder.
Det legende udtryksfulde og unikke håndsyede patchwork er et af Place de Bleu’s kendetegn. Men Vibrera-puderne er ikke traditionelle Place de Bleu puder, det er først og fremmest IKEA-puder.
VIBRERA er nemlig skabt af rester fra Ikea’s farverige metervarer, der i Place de Bleu-syerskernes kyndige hænder har fået nyt liv som 5 forskellige typer hynder og puder.
Sær-kollektionen kommer til salg i varehuset i Tåstrup i en begrænset periode, fra fredag den 27. marts kl. 10.00 og så længe lager haves.
Der er indtil videre kun produceret i alt 2.000 puder, 400 af hvert design, og når puderne er solgt, ja så er de væk. Så det gælder om at være hurtig hvis man vil have fingre i et unikt IKEA/Place de Bleu-design.

 

Læs mere om samarbejdet her.

----------------------------------------------

 

When Place de Bleu was approached by IKEA in 2014 with the intention of using their residual textiles to create new products, the idea was to create a line of limited edition products for kids and playful grown ups. The resulting limited-edition collection VIBRERA is available in IKEA Taastrup from March 27.2015 and only for a limited time. Don’t miss it - when it’s gone it’s gone.

Place de Bleu was an obvious choice for a partner for IKEA as we specialize in surplus textiles, but this supplier-collaboration with a social entrepreneur is quite unique and the first of its kind for IKEA global. Here at Place de Bleu we are really proud of this collaboration and we are happy to say that we have other very exciting and fun projects on the way together with IKEA.

 

 

Kollektioner og Udgivelser

Se Place de Bleus
tidligere kollektioner
og kataloger hos

issuu.com

Adresse

PLACE DE BLEU

Systue & Showroom
Rentemestervej 80
2400 København NV

info@placedebleu.dk
Tlf. 51 37 00 60